Nieuws

 

 

Nieuw in ons assortument:

Lactosevrije kazen 100% lactosevrij !!!

Oudendijck jong

Ensor belegen.

Ook een lactosevrije kaasschotel kunt u bij ons bestellen met div. soorten.

Lactose allergie.

 

Certificering weer behaald.

                                           Verswinkel Marlou Segers onderscheiden als

'Gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel'

 

HULST, 23 september 2016 - Aan Verswinkel Marlou Segers van mevrouw Kamoen - Segers is vandaag het certificaat uitgereikt. “Wij hebben bewezen dat wij aan meer dan 100 kwaliteitseisen voldoen die gesteld worden door de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland. Daar zijn wij bijzonder trots op”, aldus de trotse eigenaar.

 

De Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland (KDWN) is een initiatief van het Vakcentrum Kaas & Delicatessen, de brancheorganisatie voor zelfstandige detaillisten in de sectoren food en fast moving consumer goods. Met het opstellen van een transparante self-audit checklist stelt KDWN ondernemers in staat om de kwaliteit van de bedrijfsvoering te verbeteren. Op het moment dat de ondernemer aan de gestelde eisen voldoet, kan hij zich aanmelden om in aanmerking te komen voor het certificaat. De door de ondernemer ingevulde lijst wordt door een onafhankelijke controleur in de winkel gecheckt. Pas na goedkeuring door de controleur wordt overgegaan tot certificering.

 

Nederland telt ongeveer 900 foodspeciaalzaken (kaas-, noten-, en delicatessenwinkels), die zich met hun assortiment en kwaliteit richten op de consument die bewust inkoopt. “Met de breedte en de diepte van het assortiment,deskundig en betrokken personeel, productkwaliteit en goede kennis onderscheiden wij ons als foodspeciaalzaak van andere aanbieders. Dit betekent wel dat wij ons moeten blijven scholen en verbeteren om de consument op de juiste manier te blijven helpen bij de aankoop”, aldus de mevrouw Kamoen - Segers.

 

Met het certificaat bewijst de ondernemer te voldoen aan de eisen die een consument mag stellen aan een foodspecialiteitenwinkel op het gebied van hygiëne, inrichting, wettelijke normen, productkennis, assortiment, klantvriendelijkheid en uitstraling.

 

“Met dit certificaat toon ik aan alle vakmanschap in huis te hebben en dat ik samen met de medewerkers ons continu inspan om klanten op de juiste manier te inspireren en adviseren . We zijn trots en plakken de sticker met het kroontje nu direct op de winkeldeur.

 

 

 

Nieuw in ons assortiment Wereldmix drooggeroosterde luxe mix met

 bruine amandelen,

cashewnoten en pecannoten.

Niet vet en niet zout.

Super gezond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verswinkel Marlou Segers

Kaatje Jans

Gentsestraat 6

4561 EJ Hulst

t. 0114 315031

contact

realisatie: TiDi Graphics